Категории Информация
Кассы Добавить событие
08 февраля 2023

Муж моей жены

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Сумской национальный академический театр драмы и музыкальной комедии имени М.С. Щепкина
Суми, пл. Театральна 1

О событии

Уявіть: чоловік, власник квартири, чекає на свою дружину. У двері дзвонить гість, зовсім незнайомий чоловік, і каже, що він далекий родич дружини господаря. Такого родича дружини господаря ніхто не знає, і його це дуже бентежить. Але... Незабаром гість заявляє, що не лише далекий родич дружини господаря, а й чоловік. Інтрига закручується у вузол, який обов'язково треба розплутати... Глядачі завжди радіють появі яскравих комедій. "Чоловік моєї дружини" - саме та комедія, яка змусить глядачів забути про все.

Уявіть: чоловік, власник квартири, чекає на свою дружину. У двері дзвонить гість, зовсім незнайомий чоловік, і каже, що він далекий родич дружини господаря. Такого родича дружини господаря ніхто не знає, і його це дуже бентежить.

Але... Незабаром гість заявляє, що не лише далекий родич дружини господаря, а й чоловік. Інтрига закручується у вузол, який треба розплутати.

Глядачі завжди радіють появі по-справжньому яскравих комедій. "Чоловік моєї дружини" - саме та комедія, яка змусить глядачів забути про все.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код