Категории Информация
Кассы Добавить событие
Онлайн концерт: Пьяццолла - 100!
11 марта 2021

Онлайн концерт: Пьяццолла - 100!

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ФИЛАРМОНИЯ»

Онлайн-трансляция

О событии

11 березня 2021 року, за сприяння Посольства Аргентини в Україні, у Національній філармонії України відбудеться концерт«П’яццолла – 100!», присвячений сторіччю від дня народження легендарного аргентинського композитора та виконавця.

Цього вечора, у день народження Астора П’яццолли, звучатимуть лише його найпопулярніші твори в аранжуванні баяніста, композитора і диригента В’ячеслава Самофалова. Разом із ним їх виконають піаністка Марія Віхляєва, скрипаль Кирило Бондар, контрабасист Назарій Стець. У концерті бере участь Олександр Рудько (художнє слово).

Відомо, що П’яццолла написав понад сімсот творів у різних жанрах і майже всі виконав особисто. Адже, мав унікальну манеру виконання, яка приголомшувала слухачів. Погодьтеся, із перших нот неповторна енергетика аргентинського танго закохує в себе назавжди. Особливо, коли ця музика – Великого Астора. Відчуйте магію музики Астора П’яццолли, святкуючи його день народження в Національній філармонії України!

Насолоджуйтесь вишуканою музикою у неперевершеному виконанні та приєднуйтесь до онлайн трансляції концерту із назвою «П’яццолла – 100!», що відбудеться у Колонному залі імені Миколи Лисенка наживо 11 березня. Початок о 19:00.

Про доступ до онлайн трансляцій концертів.

Щоб слухати вишукану класику та улюблених виконавців наживо під час онлайн трансляцій концертів у Колонному залі імені Миколи Лисенка потрібно:

1. Оплатити доступ до онлайн трансляції.

2. Отримати електронний лист із персональним лінком на платформу перегляду.

3. Якщо ви не отримали лист із персональним лінком, перевірте папку «Спам». У разі неотримання листа, напишіть повідомлення на адресу технічної підтримки: [email protected].

4. Мати мережу Інтернет, щоб дивитися концерт наживо.

5. Якщо відбулася зупинка сигналу із платформи, оновіть, будь ласка, лінк у браузері Інтернет доступу. Також не забувайте натискати ліворуч трикутник Play для відтворення трансляції.

6. Якщо все ж таки виникли технічні проблеми, напишіть, будь ласка, у службу підтримки – чат Контрамарки, який можна знайти на екрані поруч із плеєром відтворення або зверніться у приватному повідомленні на сторінці фейсбук @philukr (Національна філармонія України) із зазначенням електронної адреси, на яку Ви отримували квиток доступу.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код