Категории Информация
Кассы Добавить событие
Наталья Могилевская "Я дома"
15 февраля 2023

Наталья Могилевская "Я дома"

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Сумской национальный академический театр драмы и музыкальной комедии имени М.С. Щепкина
Суми, пл. Театральна 1

О событии

Наталія Могилевська з моновиставою "Я вдома"

Це, мабуть, одна з найемоційніших і найзворушливіших концертних програм Наталії Могилевської. Ось уже кілька місяців вона представляє нове шоу під назвою "Я вдома". За своєю суттю це моновистава, в якій зібрані всі сльози українців, всі їхні емоції у віршах і піснях.

Вистава "Я вдома" - це місце, де кожен глядач зможе відпустити свої емоції, дати можливість відштовхнути їх від себе і залишити тільки світле і добре, надію і віру в Перемогу. І якщо ви хочете його подивитися, ви можете купити квиток на цій сторінці

Як з'явилася драма "Я вдома"

"Я вдома" - це проект-драма, рефлекс на війну. Тут Наталя Могилевська не лише співатиме, а більше читатиме вірші Юрія Рибчинського і... говоритиме. Вона також виконає пісню, яку присвятила своєму дядькові з Маріуполя (він загинув від руки росіян).

Сама співачка й акторка Наталя Могилевська з перших днів вторгнення стала до лав волонтерів, адже саме народні артисти, на її думку, мають бути завжди з народом.

Тож вона зустрічалася з пораненими, допомагала людям, які стали жертвою війни, і робила все, що було в її силах... Але всі ці страшні події, емоції поодинці пережити надто складно. Тільки творчість може врятувати і не дасть зійти з розуму.

Саме так народилася вистава "Я вдома".

Предварительный заказ
Заявка на промо-код