Категорії Інформація
Каси Додати подію
03 листопада 2020

Антитіла

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Палац культури і техніки ЗАО «НКМЗ»
м. Краматорськ, площа Миру, 1

Про подію

“Антитіла” в Краматорську!

3 листопада 2020 року Краматорськ, зустрічай якісну сучасну українську музику і шоу світового рівня! У Палаці культури і техніки ЗАО «НКМЗ»  відбудеться концерт гурту “Антитіла”, який презентує свою нову платівку «Hello». Тур гурту триває по всій Україні все майже рік, і оминути Донеччину було просто не можливо. На вас чекає той самий потужний звук та сучасне світло, які відзначили на галузевій виставці в Америці, і  та сама неймовірна сцена, вагою 68 тон, яку бачила майже вся країна. І неймовірні, енергетичні, вибухові пісні “Антитіла”, які музиканти дарують мешканцям усієї України. Тому кожен з нас має бути на цьому концерті. Недарма, після початку туру «Hello», до музикантів полетіли численні повідомлення: приїздить до нас з концертом!

Концерт «Hello» тур

 Тому, не довго думаючи, було оголошено про другу частину туру, який почався з Заходу України і докотився до її Сходу. І це, звичайно, ще не фінал. Більше як вісімдесят тисяч прихильників відвідали концерти на початку, а цим літом зможемо підрахувати скільки їх буде за весь час туру. Тому не гай час та стань частиною цієї величезної родини прихильників гурту “Антитіла”! Цю лавину не спинити!

Щоб потрапити на концерт гурту “Антитіла” в Краматорську”, купуйте квитки на нашому сайті та в усіх касах міста. Ціна квитків від 250 до  550 гривень. Ще більше концертів  шукайте в афіші на нашому сайті.

“Антитіла” пісні:

  • Танцюй
  • Полюси
  • Бери своє
  • А я пізнавав тебе
  • Одинак
  • Син
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код