Категорії Інформація
Каси Додати подію
08 лютого 2023

Чоловік моєї дружини

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Сумський національний академічний театр драми та музичної комедії імені М.С. Щепкіна
Суми, пл. Театральна 1

Про подію

Уявіть: чоловік, власник квартири, чекає на свою дружину. У двері дзвонить гість, зовсім незнайомий чоловік, і каже, що він далекий родич дружини господаря. Такого родича дружини господаря ніхто не знає, і його це дуже бентежить. Але... Незабаром гість заявляє, що не лише далекий родич дружини господаря, а й чоловік. Інтрига закручується у вузол, який обов'язково треба розплутати... Глядачі завжди радіють появі яскравих комедій. "Чоловік моєї дружини" - саме та комедія, яка змусить глядачів забути про все.

Уявіть: чоловік, власник квартири, чекає на свою дружину. У двері дзвонить гість, зовсім незнайомий чоловік, і каже, що він далекий родич дружини господаря. Такого родича дружини господаря ніхто не знає, і його це дуже бентежить.

Але... Незабаром гість заявляє, що не лише далекий родич дружини господаря, а й чоловік. Інтрига закручується у вузол, який треба розплутати.

Глядачі завжди радіють появі по-справжньому яскравих комедій. "Чоловік моєї дружини" - саме та комедія, яка змусить глядачів забути про все.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код