Категорії Інформація
Каси Додати подію
Національний Балет Грузії «СУХІШВІЛІ»
13 березня 2022

Національний Балет Грузії «СУХІШВІЛІ»

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Сумський національний академічний театр драми та музичної комедії імені М.С. Щепкіна
Суми, пл. Театральна 1

Про подію

"Сухішвілі" у Сумах!

13 березня 2022 року Сумський національний академічний театр драми та музичної комедії імені М.С. Щепкіна запрошує глядачів на виступ неповторного Національного балету Грузії "Сухішвілі" у Сумах! Майстерність цих танцюристів кидає виклик силам гравітації, причому це завжди видно неозброєним оком. Артисти буквально літають над сценою, хоча легкість досягається ціною копіткої багаторічної праці. Не останню роль тут, звичайно, відіграють сімейні танцювальні традиції, охоронцями яких можна назвати колектив “Сухішвілі”. Недарма протягом трьох поколінь організатори та творчі керівники колективу належать до однієї танцювальної династії.

Національний балет Грузії

Артисти балету покажуть своє неймовірне мистецтво танцю за межами фізичних законів у завзятому супроводі оркестру раритетних музичних інструментів, який виконуватиме композиції виключно наживо. Краса вистави посилюється чудовим одягом танцюристів, для цього було підготовлено дві з половиною тисячі оригінальних костюмів. Хореографія та філігранна танцювальна майстерність цього колективу настільки велика, що про нього вже писали книги, знімали фільми, а завісу італійського театру La Scala довелося на вимогу аудиторії піднімати цілих 14 разів. А це вже виклик для рекорду легендарного оперного тенора Е. Карузо, якого як нікого любили в Італії.

Захід відбудеться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на концерт грузинського балету “Сухішвілі” у Сумах, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів у афіші Сум шукайте на нашому сайті.

Яку карколомну виставу не варто пропускати в Сумах? Виступ балету "Сухішвілі"!

  1. Світова популярність, численні нагороди та любов публіки
  2. Національний колорит та спадкові танцювальні традиції
  3. Самовіддача та майстерність танцюристів балету не знає собі рівних
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код