Категорії Інформація
Каси Додати подію
Rock MOZART LE CONCERT
25 травня 2022

Rock MOZART LE CONCERT

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Сумський національний академічний театр драми та музичної комедії імені М.С. Щепкіна
Суми, пл. Театральна 1

Про подію

Rock MOZART Le Concert в Сумах!

22 травня 2022 року в Сумському національному академічному театрі драми і музичної комедії імені М.С. Щепкіна вас чекає грандіозна подія - рок-опера Rock MOZART Le Concert. Геніальний експериментатор, композитор, який порушував і створював канони в історії музики, - ми всі знаємо його ім'я. Це Вольфганг Амадей Моцарт.

Разом з вами ми подивимося на різні етапи життя і творчого шляху музичного генія і всесвітньо відомого бунтаря. Історія непростих стосунків Моцарта зі своїм батьком, протистояння і суперництво з Сальєрі. Палкі почуття до Алоізії Вебер і несподіване одруження наперекір батьківській волі на її сестрі. І, звичайно, авторитет і найближчий друг композитора - власна сестра Нанерль. Все це і багато іншого буде піднесено глядачеві в неймовірно масштабній постановці виразною мовою сучасної опери в жанрі рок.

Сучасна рок-опера про Моцарта

Повідати публіці настільки інтригуючу і повну протиріч історію життя великого новатора допоможуть більш ста артистів і 28 прекрасних музичних творів, в які ви неодмінно закохаєтесь. Саме це зробила вишукана паризька публіка на світовій прем'єрі MOZART L'Opera Rock, яка з шумом пройшла у вересні 2009 року. Семеро солістів у супроводі феноменального симфонічного оркестру, рок-групи та хору розкриють перед вами безліч перипетій і деталей долі Моцарта. І неодмінно захоплять вас головною пристрастю всього життя генія - музикою.

MOZART L'Opera Rock стала першим мюзиклом в світі, знятим у форматі 3D, і швидко здобула заслужений «діамантовий» статус. Мільйони шанувальників у всьому світі, сотні постановок на найбільших світових сценах і безліч людей, які разом з нами розділяють головну думку цієї прекрасної постановки: Вольфганг Амадей Моцарт - єдиний і неповторний творець.

Щоб потрапити на Rock MOZART Le Concert в Сумах, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ще більше сучасних концертів в афіші Сум дивіться на сайті Контрамарка.

Де послухати шедевральний мюзикл в Сумах? На рок-опері Rock MOZART Le Concert!

  • Масштаб постановки захоплює дух
  • Діамантовий статус рок-опери і любов публіки в усьому світі
  • Семеро чудових солістів, симфонічний оркестр, хор і рок-музика
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код