Категорії Інформація
Каси Додати подію
Выберите зал
Бізнес
Театр
Київський національний академічний театр оперети54 Театр на Подолі117 Національна опера України ім. Т. Г. Шевченка8 Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки157 Київська опера (Театр опери і балету для дітей та юнацтва)43 Київський академічний театр драми і комедії на лівому березі Дніпра 47 МЦКМ "Жовтневий палац" 10 Театр «Золоті Ворота»21 Будинок офіцерів Збройних сил України13 Театр «Колесо»53 Театр «Браво»6 Циганський театр «Романс»2 Freedom Hall (Фрідом Хол)5 Театр на Печерську31 Будинок Кіно4 Будинок Архітектора8 Театр «Сузір’я»34 Київський театр "Срібний острів"5 Театр АКТОР11 Театр "МАЛАНКА"4 Театр на Михайлівській12 Київський академічний театр ляльок40 Театр «Берегиня»10 Мистецько-концертний центр ім. Івана Козловського13 Національний Центр Театрального Мистецтва ім. Леся Курбаса (НЦТМ ім. Леся Курбаса)3 Театр Юного Глядача (ТЮГ)42 Будинок Актора10 Малий театр20 Театр на Троєщині 7 Мала зала Театру "Замок на Горі"1 Київська фортеця4 Театр "Особистості"8 Мала сцена Театру BEAT 1 Культурний центр «Арт-Братислава»2 Театр Біла Ворона1 Театр української традиції «Дзеркало»3 Київський Будинок вчених НАН України4 Сцена 6 2 Київський культурний кластер "Краків"3 Театр на Солом‘янці 1 Театр між трьох колон3 Підвал Культури2 Центральний Будинок художника1 Національна музична академія Чайковського4 Центр Культури та Мистецтв НАУ1 Театральний простір «CULT»2 Мала Опера2 Планетарій1
Планетарій
Онлайн-трансляція
Онлайн-трансляція

Знайдено: 0 подій

Онлайн-трансляція

Знайдено: 0 подій

За Вашим запитом нічого не знайдено

Онлайн-трансляція у Києві: репертуар (2024)

Онлайн концерти — новий вид дозвілля в Україні

Карантин це не привід для нудьги, а чудова можливість послухати улюблену музику і подивитись концерт онлайн усією родиною! Адже на сайті Контрамарка ви знайдете події на власний смак. Ви зможете обрати  захід або подію з нашого переліку і подивитися онлайн  виступи у будь-якому куточку України. Навіть якщо ваші друзі і родичі не можуть бути поруч з вами, ніхто не завадить слухати улюблених артистів по інтернету одночасно і обмінюватися враженнями в режимі реального часу. Тим більше, купити квитки на заходи онлайн по гарній ціні — можна лише у декілька кліків. Влаштуйте супер вечірку у себе вдома разом з Контрамарка!

Уявіть, більше не треба кудись їхати, витрачати зусилля на збори та гроші на таксі. Відтепер концерт прийде до вас додому! А якщо зробити гучніше, то сусіди теж можуть послухати чудове шоу! Заходи  у мережі такі самі видовищні, як і у звичному залі чи клубі.

Події онлайн — тренд нашого  часу

 В інтернеті немає жодних заборон і кордонів, а чудові шоу вже чекають своїх глядачів! Світ змінюється кожного дня, тому не бійтеся спробувати щось новеньке! Вся країна живе в режимі замовлення з доставкою  і розваги тут не виключення. Якщо ви стомились від безкінечних серіалів та передивилися всі кінофільми з запланованого списку — наша пропозиція саме для вас.

В афіші нашого сайту є театральні вистави, навчальні тренінги та лекції, наукові шоу  та інші видовища. Раніше замовляти собі контент було фантастичною історією, а тепер це реальність для мільйонів  людей. Зручно, цікаво, безпечно, тут і зараз! Поставтеся до карантину як до неочікуваної пригоди, про яку ми всі будемо розповідати своїм нащадкам. Уявіть себе героєм захоплюючої повісті і проживайте кожен день як новий виклик, і новий розділ персональної епопеї.

Що робити на самоізоляції?

Читайте, слухайте музику, танцюйте, готуйте смачну їжу, робіть вправи, грайте в ігри,  влаштовуйте  побачення на відстані  і пікніки на балконі та зберігайте спокій і впевненість. Зрештою, можна таки прибрати новорічні перекраси та витерти пил на холодильнику. Вкотре почати вчити англійську або займатися йогою.

А якщо стане сумно, ми знаємо як вас підбадьорити! Наша афіша завжди до ваших послуг!  Світ на карантині - це менше шкідливих викидів у довкілля та більше вільного часу. Проведіть його весело та з користю. Життя триває і відмовляти собі у задоволенні зовсім не варто. Твій квиток до вражень вже чекає на тебе!

Як розважити дітей на карантині?

Дітям будь-якого віку зараз особливо важко. Дитячі майданчики зачинені, гуляти неможна, всі друзі по домівках. Від мультиків голова вже обертом, а іграшки набридлі. Та й батькам не позаздриш. Дистанційна робота, перевірка шкільних завдань, хатні клопоти і малюки, які буквально сидять на голові. І головне - нікуди не втечеш.  А може  разом переглянути щось новеньке? Веселі хімічні досліди, виставу, виступ артистів? Переконані, що будь-яка дитина буде дуже задоволена. А дорослі зможуть трохи відпочити або навіть задрімати. Новий час - нові правила і нові можливості!

Купуйте квитки на онлайн концерти в Україні на Контрамарка  і не згайте кращі події по кращій ціні. Адже ніщо не підвищує імунітет так ефективно, як  гарний концерт та добрий настрій!

Чому варто відвідати концерт онлайн?

  • Ви завжди маєте краще місце для перегляду, можна дивитись  навіть у ліжку або у ванні.
  • Отримуєте можливість обрати напої і смаколики на власний смак і абсолютно безкоштовно.
  • Ніхто не заборонить вам відвідати захід в улюбленій піжамі і капцях.
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код