Категорії Інформація
Каси Додати подію
MELOVIN. Birthday Show
11 квітня 2024

MELOVIN. Birthday Show

Ціна: 600 грн

!FESTrepublic
м. Львів, вул. Старознесенська, 24-26
Купити квиток

Замовити квитки на "MELOVIN. Birthday Show"

Тривалість події — 120 хвилин.
11 квіт., четвер

Про подію

11 квітня MÉLOVIN запрошує відсвяткувати свій день народження на концерті у Львові!

MÉLOVIN — співак, продюсер, автор і композитор, пісні якого миттєво стають хітами. Популярність MÉLOVIN здобув завдяки перемозі у вокальному талант-шоу «Х-Фактор 6». У 2018 з піснею “Under the Ladder” співак представляв Україну на “Євробаченні», його виступ був занесений у ТОП кращих перформансів міжнародного конкурсу. У 2021 році MÉLOVIN став переможцем шоу “Маска”.

Концерт «MÉLOVIN. Birthday Show» буде по-справжньому унікальний, адже артист вперше відсвяткує особисте свято на сцені та розділить цей день із прихильниками. Найвідоміший “Dreamer” країни виконає ваші улюблені хіти, подарує купу емоцій та насолоди. Ця музична подія вразить вас звучанням і яскравістю, запалить вогонь натхнення і подарує сили для мрій і їхньої реалізації.

На вас чекає виконання наживо улюблених хітів: “Ти”, Вітрила”, “Dreamer”, “Один не один”, “З тобою, зі мною, і годі”, “Under the Ladder”, «Wonder” тощо.

Це ваше запрошення на день народження MÉLOVIN — залишилось всього кілька кліків до мети! «MÉLOVIN. Birthday Show» — це особливі емоції, неймовірна енергія і щира бесіда, які залишаться на все життя. Таку подію не можна пропустити!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код