Категорії Інформація
Каси Додати подію
NOTRE DAME de PARIS Le Concert
07 березня 2022

NOTRE DAME de PARIS Le Concert

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Сумський національний академічний театр драми та музичної комедії імені М.С. Щепкіна
Суми, пл. Театральна 1

Про подію

Notre Dame de Paris Le Concert у Сумах!

7 березня 2022 року Сумський Національний академічний театр драми та музичної комедії імені Щепкіна запрошує глядачів на концертну версію надпопулярного мюзиклу Notre Dame de Paris Le Concert у Сумах. Ще наприкінці минулого століття прем'єра цієї вистави викликала цілий шквал захоплених відгуків і пройшлася подібно до цунамі підмостками театрів спочатку у Франції, а потім і за її межами. Скрізь "Нотр Дам де Парі" ("Собор Паризької Богоматері") збирав повні зали, а знаменита трагічна історія з однойменного роману В. Гюго заграла новими фарбами.

На вас чекає вистава з неймовірним розмахом: семеро найяскравіших солістів, виступ яких супроводжуватиме змішаний хор, симфонічний оркестр та рок-колектив. У результаті ви побачите понад 160 артистів на одній сцені. Більше того, на вас чекають найновіші рішення в сценографії, дизайні костюмів і феноменальна робота зі світлом.

Концертна версія мюзиклу “Собор Паризької Богоматері”

Дія розгортається у Парижі XV століття, де відбуваються масштабні народні гуляння з нагоди великого свята Водохреща. Натовп роззяв повалив на Гревську площу, щоб подивитись на прибуття фландрійських послів, проте офіційні особи не поспішають з'являтися. На їх прибуття також чекає поет П'єр Гренгуар, “Містерію” якого ставлять цього дня на площі. У поета великі надії на цю п'єсу, успіх дозволив би йому розрахуватися з боргами, що накопичилися, а поки йому навіть не ясно, де знайти нічліг. Терпіння П'єра швидко закінчується, він наказує починати, проте пафосна п'єса не викликає інтересу ні у натовпу, ні у послів і кардинала Бурбонського, що з'явилися відразу після прологу спектаклю.

Усіх набагато більше захоплюють вибори Блазнівського Тата, на які швидко перемикається натовп. Потрібно скорчити найогиднішу гримасу. Фаворитом тут є потворний дзвонар Собору Паризької Богоматері, якому навіть гримасувати особливо не треба. Однак окрилений увагою Квазімодо пояснює і кривляється, чим розлючує  свого наставника, архідиякона Фролло. А в центрі площі танцює вихованка циган, чарівна Есмеральда. Та ще й показує жартівливі трюки зі своїм милим вихованцем, тямущою кізочкою Джолі. Все б нічого, але благочестивого Фролло з глузду зводить пристрасть до юної танцівниці. Саме вона стає головною причиною для всіх подальших подій.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб дізнатися продовження сюжету та грандіозний фінал мюзиклу Notre Dame de Paris у Сумах, купуйте квитки на сайті та в касах міста. Решту музичних концертів в афіші Сум завжди можна побачити у стрічці нашого сайту.

Яку музично-театральну постановку не можна пропустити у Сумах? Notre Dame de Paris Le Concert!

  1. Розмах цього музичного шоу вражає
  2. Неймовірні костюми та яскрава сценографія
  3. Приголомшливі хіти та трагічне оповідання
  • Тексти - Люк Пламондон
  • Музика - Ріккардо Коччіанте
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код