Категорії Інформація
Каси Додати подію
30 січня 2021

Онлайн концерт: Моцарт, Шуман, Рунчак. Національний симфонічний оркестр України

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ФІЛАРМОНІЯ»

Онлайн-трансляція

Про подію

30 січня у Національній філармонії України у виконанні Національного заслуженого академічного симфонічного оркестру України під орудою Володимира Сіренка звучатиме музика Вольфганга Амадея Моцарт, Роберта Шумана та сучасного українського композитора Володимира Рунчака. Сольну партію в легендарному Фортепіанному концерті Роберта Шумана виконає Роман Рєпка.

Відомо, що Шуман був і чудовим піаністом. Але першою виконавицею цього твору стала його дружина Клара Вік. Саме вона порадила Шуману дописати ще дві частини до фантазії для фортепіано з оркестром. 1845-го виник тричастинний Фортепіанний концерт, який став яскравим зразком музики ХІХ століття. Донині твір залишається у репертуарі найкращих піаністів у світі.

Приєднуйтесь до онлайн трансляції цього концерту із Колонного залу імені Миколи Лисенка наживо 30 січня 2021. Початок о 19:00.

Програма:

  • В. А. Моцарт. Симфонія № 39 мі-бемоль мажор, К. 543
  • В. Рунчак. «Fortepiаno», концерт для симфонічного оркестру без фортепіано
  • Р. Шуман. Концерт для фортепіано з оркестром ля мінор, тв. 54

Про доступ до онлайн трансляцій концертів.

Щоб слухати вишукану класику та улюблених виконавців наживо під час онлайн трансляцій концертів у Колонному залі імені Миколи Лисенка потрібно:

1. Оплатити доступ до онлайн трансляції.

2. Отримати електронний лист із персональним лінком на платформу перегляду.

3. Мати мережу Інтернет, щоб дивитися концерт наживо.

4. Якщо відбулася зупинка сигналу із платформи, оновіть, будь ласка, лінк у браузері Інтернет доступу. Також не забувайте натискати зліва трикутник Play для відтворення трансляції.

5. Якщо все ж таки виникли технічні проблеми, напишіть, будь ласка, у службу підтримки – чат Контрамарки, який можна знайти на екрані поруч із плеєром відтворення.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код